Cursuri de informare

Activitatea la Centrul Medical Focus nu este numai una de monitorizare medicală, acordare de consultații și intervenții clinice ci și una de permanentă educație și perfecționare profesională. Cu fiecare întâlnire științifică la care participă doamna dr. Apostol revine și împărtășește din cunoștințele acumulate. De curând a participat la Întâlnirea anuală a Societății Internaționale pentru Tromboză și Hemostază (ISTH SSC) organizată la Dublin, Irlanda.

„ISTH SSC este diferită de orice altă întâlnire”, ne povestește doamna doctor. „Acesta este un eveniment științific excelent de bine documentat în domeniul trombozei și hemostazei, care reunește experți din întreaga lume.

Sfârșitul lunii iulie este marcat și de pregătirea cursului anual de oncologie în care dr. Apostol împărtășește informații știiținfice de ultima oră tuturor asistentelor specializate în pediatrie, oferind astfel șansa ca fiecare din ele să învețe mai mult și să pătrundă în acest univers atât de emoțional, al copiilor afectați de cancer și alte boli terminale.

Noi, Dăruiește Aripi, ne bucurăm că putem fi alături de ei și să îi sprijinim în toate aceste inițiative.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online