Acasa

[vc_single_image image=”10272″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1528365145021{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”]

Dragă OM bun,

Dacă ai ajuns pe site-ul nostru, te rugăm să ne acorzi 2 minute din timpul tău pentru a-ți povesti despre un proiect pe care îl desfășurăm în cadrul Spitalului Județean Constanța. Reconstruim și modernizăm Secţia de Terapie Intensivă Nou-născuţi şi Compartimentul de Prematuri.

În fiecare an, 1.000 de copii născuți cu probleme medicale grave sau prematur sunt tratați în Secția de Terapie Intensivă Nou-născuți a Spitalului Județean Constanța. Doar că odată ajunși aici, se întorc în timp, în 1968, anul construirii spitalului – de atunci, secția nu a mai fost renovată.

Spațiile existente sunt insuficiente și improprii, sunt înghesuite incubatoare pe holuri și în sala de nașteri, iar aparatura este depășită. Echipamentele medicale sunt puține, vechi și suprautilizate, climatizarea este rudimentară, iar condițiile de sterilitate nu permit tratarea în siguranță a pacienților. Echipa medicală face eforturi uriașe să îngrijească acest număr mare de pacienți și să preia urgențele.

Vom schimba această realitate tristă, iar tu poți fi parte din schimbare. Fiecare contributie contează și aduce schimbări în bine în sănătatea copiilor bolnavi.

[vc_btn title=”Vreau să ajut copiii prematuri din Constanța” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.daruiestearipi.ro%2Fpersoane-fizice%2F|||” css=”.vc_custom_1517844791688{border-radius: 5px !important;}”]

PROIECTE IN DESFASURARE

POVESTILE DARUIESTE ARIPI

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”2″ element_width=”12″ gap=”15″ item=”masonryGrid_WithSideContent” grid_id=”vc_gid:1528365122231-d8ad6e7d-d22b-6″ taxonomies=”1″]

NEWSLETTER

Am creat newsletter-ul Dăruiește Aripi din dorința de a fi mai aproape de cei care ne-au ajutat și cei care ne vor fi alături în continuare, din dorința de a crea și a menține o punte de legătură cu fiecare OM care vrea sa contribuie la mai binele altor oameni, dar și din dorința de a povesti despre proiectele la care lucrăm și de a vă împărtăși detalii din culisele activității noastre. Zugrăvim realitatea și visăm la un viitor strălucitor. Forța organizațiilor civile are rolul ei bine definit în dezvoltarea societății, iar noi, Dăruiește Aripi, avem ambiţia de a duce acest efort cât mai departe.

PARTENERI

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online