Achiziții de echipamente medicale în beneficiul copiilor din spitalele constănțene

Campania Cora „Luna inimilor deschise” a strâns 129.776 lei din donațiile clienților și din sumele oferite de hipermarketurile Cora Brătianu și Cora City Park din Constanța. Cu ajutorul acestei sume, am utilat cu echipamente medicale Secțiile de Pediatrie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, precum și din Spitalul Clinic de boli infecțioase Constanța.

„Echipamentele achiziționate contribuie la îmbunătățirea condițiilor de spitalizare și la confortul micilor pacienți”, ne-a mărturisit dr. Aura Gherghina, medic specialist în secția de boli infecțioase copii.

Clienții Cora România care și-au făcut cumpărăturile în Constanța au dovedit, încă o dată, că sănătatea copiilor este prioritară pentru orașul nostru.

„Este o mare bucurie să vedem cum mai multe suflete își unesc eforturile pentru a dărui, iar campania Cora este un real exemplu de implicare în comunitate: de la echipa de management, la doamnele de la casele de marcat, până la medicii rezidenți care au făcut voluntariat și constănțenii care au donat. Le mulțumim tuturor pentru dedicarea cu care au făcut posibil, și anul acesta, ca mii de copii să aibă șansa unui diagnostic și a unui tratament adecvat, cu ajutorul aparaturii performante și a formării echipei medicale”, a spus Alina Pătrăhău (Vasea), fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online