Am dăruit zâmbete copiilor eroi, alături de KFC România

Acțiunea de responsabilitate socială inițiată de KFC Romania ne-a făcut să ne simțim precum Moș Crăciun în luna septembrie și octombrie. Făceam și refăceam liste, discutam cu copiii și părinții lor, apoi după fiecare comandă, începeau mesajele de la familii: „M-a sunat curierul! Vine, vine!” Ne bucuram împreună cu ei. Nu o dată s-a întâmplat ca pachetele să nu îi găsească acasă, fiind plecați la chimioterapie, dar au avut măcar un motiv să zâmbească în acea zi la vestea dată de curier.

„În suflet n-am cuvinte ce bucuroasă m-ați făcut. Vă mulțumim. Să aveți parte numai de sănătate să mai ajutați și să bucurați și alte familii cum ne-ați bucurat pe noi; vă mulțumim mult”. Acesta este mesajul uneia din familiile care au fost beneficiarii proiectului de responsabilitate sociala KFC.

„Când am mers în vizita, am luat copiii de la școală și una dintre fetițe ne pregătise un desen colorat foarte frumos. Ne-a impresionat foarte mult entuziasmul copiilor, faptul că se bucurau de lucrurile simple. Ne vom strădui să ținem legătura cu familia și pe mai departe”, ne-a povestit Andreea B, una dintre reprezentantele companiei.

Pentru copiii bolnavi și familiile lor fiecare zâmbet contează. Lucruri cu adevărat simple. Lucruri cu adevărat prețioase. Atât.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online