Am decorat Sectia de Pediatrie

La sfârșitul lunii, secția de Pediatrie de la Spitalul Județean Clinic de Urgență Constanța a fost împodobită cu decorațiuni specifice de primăvară și Paști.

„Creativitate în folosul comunității” se numește programul derulat de tinerii artiști de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, în parteneriat cu Asociația Dăruiește Aripi. Micuții artiști, îndrumați de profesorii lor, au realizat decorațiuni din hârtie care să umple de culori secția de Pediatrie a Spitalului Județean.

Medicii rezidenți din secție au fost cei care au împodobit secția cu creațiile micuților artiști constănțeni.

Alina Pătrăhău, fondatorul Dăruiește Aripi a declarat: „Ne-am bucurat să putem repeta atât de repede isprava decorării din ultimii ani. Ne-au ajutat de această dată elevii și profesorii de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, care și-au pus talentul la încercare pentru bucuria copiilor internați.”

A devenit deja o tradiție să oferim copiilor internați de sărbători în spital măcar un motiv de a zâmbi. Cu toții știm cât de greu este să fii aici, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor pascale. Mulțumim medicilor rezidenți care s-au oferit să decoreze secția de pediatrie și elevilor și profesorilor de la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” Constanța pentru implicarea lor.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online