Evenimente pentru copii eroi

De-a lungul timpului, ne-am implicat în a oferi mici bucurii copiilor diagnosticați cu cancer sau cu boli rare.

  • 10 eroi la Disneyland” – Timp de patru zile, copiii s-au bucurat de un tărâm de poveste, unde și-au întâlnit personajele preferate din desenele animate.
  • „Bucurii pentru copii la Therme” – Cea de-a treia ediție a reunit 1.000 de copii cu diagnostic oncologic din trei orașe: de la Spitalul din Iași, Spitalul Marie Curie din București și Spitalul Județean Constanța.
  • Tabere la mare – În fiecare an, asigurăm copiilor eroi vizite la atracțiile de pe litoralul românesc (delfinariu, parcul de aventura etc.).
  • Sărbătorirea zilelor internaționale la Centrul Medical Focus – Ziua Copilului cu Cancer, Ziua internaționala a bolilor rare, Ziua Internațională a Copilului, Ziua Mondială a Hemofiliei și a Bolilor Hemoragice, Ziua Mondială a Prematurității – Cu aceste ocazii, aducem împreună copii și familiile acestora, medici și psihologi. Prilej de sărbătoare, dar și de a crea o comunitate și un grup de suport.
  • Decorarea secției de pediatrie a Spitalului Județean Constanța de Paște și Crăciun – Cu ajutorul tinerilor artiști de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța și a medicilor rezidenți, secția este împodobită cu decorațiuni specifice, motiv de bucurie pentru copiii bolnavi.