Cine suntem si ce facem

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit din Constanța fondată în anul 2013 din dorința de a coagula sub aripa ei energia celor care vor și pot să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile din domeniul medical și educațional.

„Dăruim speranțe celor care le-au pierdut. Dăruim aripi celor ce nu cred în ele. Credem că mai mulți oameni pot realiza mai mult decât unul singur. Asociația se adresează fiecărui om care dorește să se implice. Fiecărui sponsor, fiecărui voluntar. Dăruiește Aripi este asociația tuturor, așa cum și visul am vrea să fie al cât mai multora.” – Alina Pătrăhău, fondatoarea Dăruiește Aripi.

Simbolul nostru, pasărea colibri, este singura care poate zbura în orice direcție și care se poate menține pe loc în aer. În ciuda dimensiunii sale mici, inima unui colibri este mai mare decât a altor pasări. O inimă care bate puternic, de 80 de ori mai puternic decât cea a unui om. Colibri ne inspiră să căutam în noi puterea de a sărbători în fiecare zi viața și dorința de a ajuta și de a dărui aripi.

O echipă însufleţită de dorinţa de a salva vieţi

Alina Patrahau (Vasea)

Loredana Stefan

Anamaria Toma

Teodora Calipetre

Roxana Avădănei

Voluntari

Migladia Amet
Isabela Stere
Livia Stan
Oana Stan
Corina Chirițescu
Mădălina Balică

Cătălina Ion
Ștefan Dolana
Alexandra Groza
Mirela Florea
Dana Itu
Cristina Stângă

Bianca Florea
Felicia Tutuianu
Carolina Davidescu
Marinela Palamariuc
Tanța Steriuș
Mirela Negoiță

Traducatori voluntari

Ioana Jelea
Raluca Floria
Maria Tuzluchi
Raluca Chifu
Maggie Dima

Fotografi si ilustratori

Adrian Siea
Viviana Pascu
Bianca Maria Bechiș
Dumitru Moraru