Cine suntem și ce facem

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit, fondată în anul 2013 de Alina Pătrăhău, cu scopul de a îmbunătăți sistemul medical românesc, pentru garantarea reală de catre statul român a drepturilor fundamentale ale copiilor (dreptul la sănătate și la viață), cu prioritate pentru cei cu afecțiuni onco-hematologice.

„Dăruim speranțe celor care le-au pierdut. Dăruim aripi celor ce nu cred în ele. Credem că mai mulți oameni pot realiza mai mult decât unul singur. Asociația se adresează fiecărui om care dorește să se implice. Fiecărui sponsor, fiecărui voluntar. Dăruiește Aripi este asociația tuturor, așa cum și visul am vrea să fie al cât mai multora.” – Alina Pătrăhău, fondator Dăruiește Aripi.

Simbolul nostru, pasărea colibri, este singura care poate zbura în orice direcție și care se poate menține pe loc în aer. În ciuda dimensiunii sale mici, inima unui colibri este mai mare decât a altor pasări. O inimă care bate puternic, de 80 de ori mai puternic decât cea a unui om. Colibri ne inspiră să căutam în noi puterea de a sărbători în fiecare zi viața și dorința de a ajuta și de a dărui aripi.

Din anul 2018 ne implicam in schimbarea sistemului de asistenta a copiilor cu cancer din Romania in parteneriat cu Societatea Romana de Onco-Hematologie Pediatrica, forul academic al specialistilor care trateaza cancerele pediatrice in Romania. Vezi parteneriatul aici.

Asociația este membră a Coaliției pentru Cauza Copiilor și Tinerilor cu Cancer.

O echipă însufleţită de dorinţa de a salva vieţi

Alina Pătrăhău
Fondator

Loredana Stefan
Project Manager

Anamaria Toma
Project Manager

Mihaela Bucurenci
Expert Programe Sănătate Publică
Coordonator Registru Național al Cancerelor la Copil

Voluntari

Carmina Micu
Cristiana Bucur
Irina Pătrăhău
Migladia Amet
Isabela Stere
Livia Stan
Oana Stan

Cătălina Ion
Ștefan Dolana
Alexandra Groza
Mirela Florea
Dana Itu
Cristina Stângă
Corina Chirițescu
Mădălina Balică

Bianca Florea
Felicia Tutuianu
Carolina Davidescu
Marinela Palamariuc
Tanța Steriuș
Mirela Negoiță

Traducatori voluntari

Ioana Jelea
Raluca Floria
Maria Tuzluchi
Raluca Chifu
Maggie Dima

Fotografi si ilustratori

Adrian Siea
Viviana Pascu
Bianca Maria Bechiși
Dumitru Moraru
Cristina Florina Baban