Copiii si Lumea Millefiori

La inceputul lunii va invitam la Targul Gradinitelor Particulare si acum a venit timpul sa va povestim cum a fost…

Site-urile www.gradiniteconstanta.info si www.gradinite.particulare.ro in parteneriat cu Millefiori Romania si Gradinite Particulare Constanta cliente au organizat expozitia cu vanzare: Copiii si Lumea Millefiori.

Copiii din gradinitele participante si-au dat frau liber imaginatiei si, in cadrul orelor de creatie, au confectionat martisoare, bratari, accesorii telefon, brose, rame foto, toate din perle din sticla de Murano oferite de Millefiori Romania. Scopul acestui targ a fost acela de a vinde aceste minunate lucruri, iar banii obtinuti sa ii daruiasca in scop umanitar.

Copii au avut posibilitatea de se juca, de a invata lucruri noi si de a lucra cu una din cele mai valoaroase sticle din lume, sticla de Murano. Micii artizani au aflat de la doamnele educatoare lucruri uimitoare despre istoria acestei sticle, evolutia ei din Epoca Medievala pana in zilele de azi, astfel si-au imbogatit si completat cultura generala.

Prin aceasta actiune copiii au mai descoperit si ce inseamna sa oferi timpul, energia si abilitatile tale unei organizatii caritabile, fara a avea asteptari financiare, au invatat ce inseamna sa fii voluntar si ce inseamna sa te implicit in viitorul comunitatii in care traiesti.

Ne-am bucurat sa aflam cat de multe lucruri au invatat copiii cu ocazia acestui eveniment si ca s-au oferit sa doneze banii obtinuti din vanzarea produselor catre Asociatia DARUIESTE ARIPI.

Multumim scolii Petre Ispirescu si gradinitei Comenius ca au ales sa se alature proiectului nostru:

Daruieste Primul Zambet!

Album foto

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online