Curs de inițiere pentru asistentele medicale: folosirea pompelor B. Braun Infusomat

Ecoul campaniei Cora România – „Luna inimilor deschise” continuă să se simtă în secțiile de pediatrie din Constanța. Printre aparatele medicale achiziționate în urma campaniei se numără pompele B. Braun Infusomat. Luna aceasta, am facilitat asistentelor medicale cursul de inițiere al manevrării pompelor infusomate volumetrice folosite în tratamentul copiilor bolnavi de diabet și boli metabolice, precum și al celor aflați în compartimentul de terapie acută pediatrie.

„Micul nostru pacient e pe primul plan. Indiferent că are 3 sau 30 de kilograme, aceste pompe ne ajută să îi monitorizăm și să îi dozăm corect terapiile, astfel încât se elimină orice posibilitate de eroare în administrarea de medicamente și se grăbește vindecarea”, ne spune una dintre asistentele participante.

E reconfortant să vezi că după nopți de gardă, profesioniștii rămân să acumuleze noi informații, au întrebări pertinente și, totodată, găsesc energia necesară să fie curioși și să învețe lucruri noi. E reconfortant și pentru noi, cei din domeniul ONG, să ni se demonstreze că se vrea și se poate. Asta ne motivează să realizăm și noi din ce în ce mai mult.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online