Daruieste Aripi de Ziua Femeii

Asociatia Daruieste Aripi impreuna cu Dana Nalbaru, in parteneriat cu Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski” Constanta si Grupul de Initiativa Minerva te invita sa sprijini proiectele Asociatiei Daruieste Aripi.

Vino sa celebrezi Femeia, sa te bucuri alaturi de femeile importante din viata ta la cel mai elegant eveniment caritabil din Constanta, facand si un bine pentru copii!

Te asteptam sa vii alaturi de noi sa te intalnesti cu oameni generosi ca tine, sa te bucuri de frumusetea muzicii de calitate, sa fii parte din proiectele Daruieste Aripi, care fac atata bine comunitatii.

Donatiile recomandate pentru acest eveniment sunt reprezentate prin biletele de acces:

Bilet Seară de Gală și spectacol Operetă

200 lei

Program:

17.00-18.00
Foaierul Teatrului – Program de Arii de Opera si Lieduri Celebre precum si Recital de Poezie

18.00-19.00
Sala Studio – Cocktail Party, muzică Café Concert, crearea comunitatii de sustinatori ai proiectelor Daruieste Aripi

19.30-21:00
Sala de Spectacol a Teatrului – Opereta ”LILIACUL” de Johann Strauss – fiul

Bilet spectacol Operetă

100 lei

Program:

19.30-21:00
Sala de Spectacol a Teatrului – Opereta ”LILIACUL” de Johann Strauss – fiul

In pauzele operetei, artistii vor interactiona cu invitatii si vor putea face fotografii.
Gustari delicioase vor fi pregatite cu dragoste de Manuela Costea si Camara cu Merinde, Cramele Liliacul si Murfatlar vor oferi vinuri din productiile proprii.

In Sala Studio va fi amenajat un colt special pentru fotografii, realizat de Atelier Madlene, fotografii ce vor crea amintiri de neuitat pentru invitati.

Foaierul Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski” Constanta va găzdui o expoziție de artă plastică, in cadrul căreia invitații vor putea  admira sau chiar licita lucrările unor cunoscuti artiști plastici. Două dintre aceste lucrări expuse vor face obiectul unei Tombole organizate intr-una dintre pauzele spectacolului de operetă. Fondurile vor fi donate Asociatiei Daruieste Aripi.

Biletele se pot achizitiona si de la Centrul Medical Focus (Ambulatoriul Policlinicii Spitalului Judetean Clinic de Urgenta Constanta, Bd. Tomis nr. 145 – relatii la 0732405986 – Loredana Ștefan).

Partener media: ITSY BITSY FM