Daruieste-ti ziua! Aniversarea Iuliei si a Vivianei

Aniversarea frumoasa din acest weekend a fost incununata de succes si suntem bucurosi, uimiti si recunoscatori ca am dovedit  inca o data ca se poate si la noi.“Dăruiește-ti Ziua” este o inițiativa a Asociatiei Daruieste Aripi si vine in sprijinul proiectului nostru de Reconstrucție si Modernizare a Secției de Terapie Intensiva Nou-Nascuti din cadrul

Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Planuiesti o petrecere de ziua ta si in loc de cadouri, invitatii doneaza o suma de bani catre proiectul pe care tu il sustii.

„Sunt primul constantean care isi daruieste ziua de nastere si sper sa fiu prima care incepe acest val si sa fie oarecum la moda. Mi-as dori ca toti sa faca asta“, a afirmat Iulia Jiva Buciu.

Petrecerea a decurs ca oricare alta, doar ca in plus, a avut o aura de bunavointa si constiinta faptelor bune. Invitatii au primit simbolic in schimb inimioare colorate din partea Asociatiei. Puteti vedea fotografii de la petrecere accesand galeria de imagini….aici

“A imparti bucurie este un cadou nepretuit”, a afirmat Alina Vasea, initiatoarea proiectului. “Suma stransa inseamna inca o contributie catre marirea sanselor la viata a copiilor prematuri.”

Si tu poti alege sa fii parte din aceasta initiativa si sa iti daruiesti ziua. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online