Momente

În fiecare zi, în drumurile noastre acasă la copiii cu cancer, învățăm de la ei despre bucurie, reziliență și dragoste. Dragostea enormă pe care o au pentru viață.

Oricât le-ar fi de greu, copiii găsesc mereu clipe de bucurie în zilele lor lungi de tratamente și spitalizări. Am strâns aici o mână de momente de bucurie, pe care le-au trăit acești copii în ciuda diagnosticului lor dificil.

Sperăm să fie inspirație și o fărâmă de speranță pentru toate familiile care se simt copleșite și al căror drum cu cancerul abia începe.

Și dacă simțiți și voi să împărtășiți cu noi un astfel de moment, puteți folosi cu încredere butonul “Trimite momentul tău de bucurie” pe care îl găsiți la fiecare imagine și noi vom adăuga aici povestea voastră!

Momentul lui Edi

Momentul lui Mihai

Momentul lui Alin

Momentul Elenei

Momentul Sarei

Momentul lui Dan

Momentul lui Alex

Momentul lui Edi

A fost bucuros să fie primul la ușă, în dimineața externării. Era vineri și terminase ultima cură de chimioterapie, așa că mama îi spusese că vor pleca acasă.

Momentul lui Mihai

În timpul recuperării după chimioterapie, Mihai a reușit să se ridice din pat pentru a privi pe fereastră, cu mare bucurie, prima ninsoare a anului.

Momentul lui Alin

În vara de după tratament, Alin a putut să meargă într-o tabără la munte, în care a găsit o comunitate de copii exact ca el, care trecuseră prin experiențe similare, cu care a legat prietenii neprețuite.

Momentul Elenei

Elena era foarte fericită de fiecare dată când, împreună cu asistentele, venea la ea și doamna Ana, colega noastră care uneori le citește copiilor povești și se joacă cu ei.

Momentul Sarei

Sara se străduiește să poarte rochiță de fiecare dată când vine la ea asistenta pentru recoltare. Momentul ei de bucurie este când își alege rochița.

Momentul lui Dan

Când i-a fost scoasă camera prin care primea tratament cu citostatice.

Momentul lui Alex

De ziua lui, a făcut împreună cu verișorii lui un picnic în pat. Pentru că era prea slăbit să se ridice, și-au așezat toți lucrurile pe lângă el și au mâncat, s-au jucat și au râs împreună.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online