Spectacol de dans sportiv in beneficiul sectiei de terapie intensiva nou nascuti din cadrul SCJU Constanta

Teatrul National “Oleg Danovski” din Constanta va gazdui duminica, 5 octombrie 2014,  incepand cu orele 19:00, un spectacol inedit de dans sportiv. Organizatorul, Clubul de Dans Sportiv „Master Dance”, in parteneriat cu Clubul Rotaract si Asociatia „Daruieste Aripi” invita toti constantenii sa se alature acestui spectacol inedit sustinut de dansatori de toate varstele si  toate nivelurile.

„Fondurile obtinute în urma evenimentului vor fi directionate catre proiectul Asociatiei „Daruieste Aripi” si anume  reconstructia si modernizarea sectiei de terapie intensivă nou-născuți si compartimentul de prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanța”, a declarat Lavinia Manescu, Presedintele Clubului de Dans Sportiv „Master Dance”.

„Ne bucurăm că iubitorii de frumos şi de mişcare sănătoasă se alătura demersului nostru în slujba copiilor bolnavi. Împreună putem schimba viitorul Constanţei!”, a declarat Alina Vasea, Preşedintele Asociaţiei Dăruieşte Aripi.

Intrarea va fi gratuită însă donaţia recomandată este de 20 ron.

Vă aşteptăm cu mic cu mare să ii vedem pe maeştrii in dans ai Constanţei!

Despre Asociația Dăruiește Aripi

 

Daruieste Aripi este o organizaţie non profit, menită să susţină proiecte caritabile în domeniul medical, cu scopul de a aduce un real progres în tratamentul pacientilor din sistemul de stat românesc. Asociaţia își propune să sprijine copiii bolnavi aflați în dificultate din zona de Sud Est a Romaniei, prin implementarea unor proiecte în domeniul medical, cu scopul de a îmbunătăți sansele lor de vindecare și supraviețuire. Asociația nu are sediu și alte cheltuieli administrative, toți cei implicați în acest proiect sunt voluntari.

 

Vă mulțumim pentru susținere şi vă aşteptăm în număr cât mai mare!

 

Contact de presă Asociația Dăruiește Aripi:

Alina Vasea tel. 0723.215.387

Email: alina.vasea@daruiestearipi.ro

Web: www.daruiestearipi.ro

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online