Sprijin acordat salvatorilor de pe Ambulanță

„112, ce urgență aveți? …
Trimitem imediat o ambulanță”

În urma acestor cuvinte se mobilizează prompt echipe întregi de oameni antrenați să înfrunte moartea în fiecare zi. Fie că acordă primul ajutor într-un accident, scot bolnavi de Covid în siguranță din locuințele lor sau ajung la locul unei catastrofe, acești eroi au învățat că fiecare secundă contează și că e important să fii pregătit pentru tot ce viața îți scoate în cale.

De la începutul anului 2020, ne-am implicat cu aproximativ 35.000 de euro în susținerea activității Serviciului de Ambulanță Judetean, în vederea îmbunătățirii calității actului medical oferit de acesta în comunitatea constănțeană.

Astfel, în timpul pandemiei de Coronavirus în România, cu sprijinul Rompetrol KGM International am reușit să furnizăm 37 de tone de combustibil (cantitatea necesară într-o lună) și astfel, fondurile care erau dedicate transportului, au fost direcționate către achiziția de echipamente de protecție la începutul acestei perioade de criză.

Cu susținerea Avant Maris Medical am donat echipamente medicale de protecție: lămpi UV, măști, combinezoane și botoși de protecție. Aqua Carpatica ne-a ajutat sa furnizăm apa plata necesară desfășurării activității Ambulanței în timpul crizei de Coronavirus și din resurse proprii am reușit să acoperim temporar necesarul de dezinfectanți.

E mult, e putin, noi știm că facem tot ce ne stă în putere să fim acolo atât cât putem.
Poți fi și tu alături de acești salvatori, extrem de simplu, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit al companiei tale. Dă-ne un telefon la 0723.215.387 și îți arătăm cât de ușor e să ajuți.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online