Alina înoată la Swimathon București: Valuri de fapte bune

La Swimathon București, anul acesta, se înoată pentru 25 de proiecte. Unul dintre ele este al nostru: Reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-născuți din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, proiect realizat în parteneriat cu Fundația Vodafone România și Asociația Inima Copiilor. Ne mândrim să spunem că suntem proiectul cu cel mai mare obiectiv financiar propus a fi atins anul acesta la Swimathon București, cu suma de 90.000 lei.

Pentru cele două echipe înscrise, Dăruiește Aripi și Dăruiește Aripi 2, am ales zece oameni motivați, care au înțeles importanța demersului nostru și ne sunt alături. Oamenii noștri sunt precum proverbul „fiecare om își duce în spate, cu mândrie, propria poveste”. Printre ei, se află oameni care lucrează în bancă, atleți, un medic, un băiețel născut prematur, oameni din presă și PR. Toți au propriile motivații să ajute copiii prematuri. Îi puteți susține cu donații pe platforma evenimentului Swimathon București.

Dăruiește Aripi

Dăruiește Aripi 2

Urmăriți-o pe Alina și pe ceilalți înotători ai noștri pe pagina de Facebook a Asociației Dăruiește Aripi și alegeți să faceți valuri împreună cu ei. Valuri de fapte bune!

Mulțumim!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online