Asociația Dăruiește Aripi decorează Secția de Pediatrie din Spitalul Județean Constanța

Ieri, joi, 29 martie 2018, secția de Pediatrie de la Spitalul Judetean Clinic de Urgență Constanța a fost împodobită cu decorațiuni specifice de primăvară și Paști.

„Creativitate în folosul comunității” se numește programul derulat de tinerii artiști de la Colegiul National de Arte „Regina Maria” din Constanta, în parteneriat cu Asociația Dăruiește Aripi. Micutii artisti, indrumati de profesorii lor, au realizat decoratiuni din hartie care sa umple de culori sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean.

Medicii rezidenți din secție au fost cei care au impodobit sectia cu creatiile micutilor artisti constanteni.

Alina Pătrăhău Vasea, fondatorul Dăruiește Aripi a declarat: „Ne-am bucurat să putem repeta atât de repede isprava decorării din ultimii ani. Ne-au ajutat de această dată elevii și profesorii de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, care și-au pus talentul la încercare pentru bucuria copiilor internați.”

A devenit deja o tradiție să oferim copiilor internați de sărbători în spital măcar un motiv de a zâmbi. Cu toții știm cât de greu este să fii aici, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor pascale. Mulțumim medicilor rezidenți care s-au oferit să decoreze secția de pediatrie și elevilor și profesorilor de la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” Constanța pentru implicarea lor. 

„Am descoperit în Asociatia Daruieste Aripi oameni dedicati si inimosi care incearca, dar și reusesc, sa schimbe lume în bine. În urma parteneriatului Colegiului de Arte cu dansii am derulat activitati importante: Povestea lui Eu pot și Creativitate in folosul comunitatii – voluntariat ce a avut ca scop crearea de obiecte decorative pentru sectia de pediatrie a Spitatului Judetean Constanta. Propunerea ne-a onorat, dar a fost si o provocare pentru fiecare cadru didactic de la clasele primare care s-au impicat cu entuziasm în realizarea acestor ornamente. Copiii de pe ciclul primar si parintii lor au lucrat cu materiale proprii flori, fluturi, iepurași, gargarite, viu colorate in speranta ca vor aduce un strop de culoare copiilor bolnavi din sectia spitalului. Bucuria de pe chipurile lor cand realizau aceste obiecte nu poate fi expusa in cuvinte. Multumim Asociatiei Daruieste Aripi pentru oportunitatea de colaborare si provocarea la creativitate in scopuri umanitare!”, a declarat prof. inv.primar Stavar-Vergea Izabela.

 

Vă mulțumim pentru susținere!

Album foto

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online