Cursa Family Run 2018

Duminica zilei de 25 Martie 2018 a fost duminica faptelor bune.  La Family Run, cursa din cadrul Maratonului Nisipului, ce sprijină proiectul nostru ne-am bucurat să avem o mulțime participanți copii, 310 mai exact, care, în echipe formate cu părinții sau profesorii lor, au alergat pentru nou născuții bolnavi din Constanța. Am numărat la start 450 de participanți.

Ne-au ajutat Trupa Suflețel, care a animat încălzirea și au pregătit copiii de start cu mult dans și voie bună și antren.

Ne-au ajutat voluntarii fotografi și zânele Dăruiește Aripi cu detaliile organizatorice.

Ne-a ajutat Techir care a adăugat produse naturale în pachetele câștigătorilor.

Ne-a ajutat Radio Constanța cu promovarea evenimentului și a fost gazda noastră primitoare.

Ne-a ajutat Vivo Constanța care a donat produse pentru toți participanții la Family Run!

Valurile de entuziasm ale copilăriei și energia lor au transformat Family Run într-un eveniment care încă are ecouri calde în inima noastră. Iar prezența familiilor care din an în an sunt mai multe ne demonstrează puterea noastră. Am fost foarte mulți, am fost o comunitate.

Cursa Family Run a strâns în acest an suma de 15000 lei, suma ce constituie 100% donație în proiectul de reconstrucție a secției de Terapie Intensivă Nou Născuți de la Spitalul Județean Constanța, proiect în care îi avem ca parteneri Asociația Inima Copiilor și Fundația Vodafone România. Fundația Vodafone România a dublat această sumă, și astfel, cu 30000 lei putem anunța vom achiziționa un videolaringoscop, absolut necesar pe noua secție a cărei reconstrucție este în curs. Este pentru prima dată în istoria secției când acest echipament este achiziționat la neonatologia Spitalului Județean Cinic de Urgență Constanța.

Mulțumim Dan Antonaru – Asociația Sana Sport Constanța și Maratonul Nisipului și pentru decizia voastră de a alege și în acest an proiectul nostru. Doar împreună suntem puternici. Și împreună reușim să transpunem ceea ce acum trei ani visam, într-o realitate care ne dă aripi de speranță că putem aduce schimbări în bine în comunitatea noastră.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online