Echipa Dăruiește Aripi

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit, fondată în anul 2013 de Alina Pătrăhău, cu scopul de a asigura accesul la servicii medicale și sociale de calitate pentru copiii din România și familiile lor, în special pentru cei cu afecțiuni onco-hematologice.

„Dăruim speranțe celor care le-au pierdut. Dăruim aripi celor ce nu cred în ele. Credem că mai mulți oameni pot realiza mai mult decât unul singur. Asociația se adresează fiecărui om care dorește să se implice. Fiecărui sponsor, fiecărui voluntar. Dăruiește Aripi este asociația tuturor, așa cum și visul am vrea să fie al cât mai multora.” – Alina Pătrăhău, fondator Dăruiește Aripi.

Simbolul nostru, pasărea colibri, este singura care poate zbura în orice direcție și care se poate menține pe loc în aer. În ciuda dimensiunii sale mici, inima unui colibri este mai mare decât a altor pasări. O inimă care bate puternic, de 80 de ori mai puternic decât cea a unui om. Colibri ne inspiră să căutam în noi puterea de a sărbători în fiecare zi viața și dorința de a ajuta și de a dărui aripi.

O echipă însufleţită de dorinţa de a salva vieţi

Alina Pătrăhău

Președinte, Fondator și fundraiser

Dr. Adriana Apostol

Vicepreședinte

Dr. Mihaela Bucurenci

Expert în sănătate publică și managementul serviciilor de sănătate

Ana-Maria Toma

Coordonator logistică

Diana Badea

Coordonator administrativ

Emilia Wahed

Director de Marketing & PR

Raluca Brăgărea

Consultant Public Affairs & Comunicare

Activitatea Asociației Dăruiește Aripi este susținută de către Societățile Civile de Avocați
Calipetre și Asociații și Vernon, David și Asociații, oferind siguranță și echilibru juridic.

Voluntari

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online