Donatii din Germania – Zambete

 

Este a doua oara cand avem posibilitatea, prin generozitatea unor oameni frumosi, sa daruim o mica bucurie unor oameni. Citeam odata ca un om este cu adevarat fericit atunci cand face alt om fericit…
Asa s-a intamplat cu putin timp in urma, atunci cand am primit donatii din Germania, prin intermediul prietenei noastre dragi, Vichi de la Fundatia Edelweiss din Sibiu, donatii ce au constat in aparaturi necesare copiilor cu dizabilitati, paturi de spital (pediatrice) si scaune de recoltare analize pentru adulti.
Aparaturile necesare copiilor cu dizabilitati au fost mai departe donate prietenilor nostri de la Asociatia Copii Suflete Sperante, Centrul B2B Spacial (Born To Be Special), o parte din patuturi au fost directionate catre sectia de onco-pediatrie a Spitalului Sf. Maria din Iasi, iar alta parte catre Spitalul din Mangalia. Scaunele de recoltare analize au fost donate Spitalului Judetean Constanta.
Multumim din suflet draga Vichi pentru generozitatea ta si multumeste-le pe aceasta cale oamenilor din Germania  care ne-au trimis aceste donatii.
Ramona Drutau, presedintele Asociatiei Copii Suflete Sperante ne-a scris si ea: ” Carucioarele au facut copiii fericiti (dar mai ales parinti care nu aveau posibilitatea sa le achizitioneze). Multumim de asemenea tuturor persoanelor implicate care au facut posibil ca aceste dispozitive sa ajunga la noi, in Centrul de Recuperare pentru copii cu afectiuni neuromotorii B2B Special din Constanta!

Donatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - ZambeteDonatii din Germania - Zambete

 

 

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online