E simplu si nu te costa nimic! Daruieste Primul Zambet

Micile acte de bunatate pot trece neobservate, dar pentru acei parinti pe care ii ajuti inseamna TOTUL…, inseamna sa le daruiesti primul zambet.

40% dintre nasterile din Sud-Estul Romaniei au nevoie de ingrijiri specifice, realizate in Terapie Intensiva Nou Nascuti si in Compartimentul de Prematuri din cadrul Spitalului Clininc Judetean de Urgenta Constanta. Ne-am propus reconstruirea si modernizarea acestei sectii in vederea scaderii considerabile a ratei mortalitatii si morbiditatii copiilor nascuti sau trasferati aici.

Poti ajuta si tu!

Completaza si depune pana pe 25 mai 2014 formularul 230 (pentru impozitul pe SALARIU) sau formularul 200 (pentru alte VENITURI).

E simplu si nu te costa nimic!

PASUL 1

Descarca : FORMULARUL 230

Descarca: FORMULARUL 200
PASUL 2

Formularul 230 se completeaza doar la punctul I. si se semneaza in joasul paginii.

Formularul 200 se competeaza de catre persoanele care realizeaza venituri din alte surse: profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii,…etc

PASUL 3

Depune formularul la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu sau il poti depune in una din urnele „Daruieste Aripi” din City Park Mall si Maritimo Shopping Center, iar noi le vom depune pentru dumneavoastra.

Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2015, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

* Suma pe care o vei directiona va fi calculata de ANAF si virata in contul asociatiei in aproximativ 6-8 luni de la depunerea formularului. ANAF nu pune la dispozitie o lista a donatorilor cu sumele aferente directionate.​

Urnele Daruieste Aripi

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online