Lansare carte „Jurnalul unei mame de inger”

 

_MG_8271

Daruieste Aripi a oferit sambata, 5 aprilie la Centrul Focus -Constanta, celor care au participat la lansarea cartii „Jurnalul unei mame de inger” de Ana Maria Huzum, o zi de aducere aminte – ca viata noastra nu este facuta pentru a o risipi cu inutilitati, ci pentru a ne bucura de oameni.
Daruiti aripi celor din jur doar strangandu-i in brate si spunandu-le cat mai des ca le veti fi mereu aproape si la nazbatii si la note bune; si la dureri si la izbanzi.
Daruiti acum, cand aveti cui darui!

A citi despre durerea unui parinte care si-a pierdut copilul inseamna a-ti educa mintea sa nu-si intoarca privirea de la suferinta ci sa o accepte ca pe o balanta a vietii; inseamna a-ti educa spiritul sa
sara in ajutorul celui care are nevoie de tine, cand are nevoie si sa stii de ce are nevoie si mai ales inseamna a-ti educa inima sa daruiasca iubire celui care a pierdut cea mai de pret iubire: cea a copilului sau!
A citi despre ingerul meu, inseamna pentru mine sa il faci sa traiasca, iar pentru tine, oricine a-i fi, orice viata a-i avea – inseamna sa-ti deschizi sufletul si sa te vindeci de orice frica, pentru ca vei invata sa traiesti deplin cu cei pe care ii iubesti.” Ana Maria Huzum

Multumim mult celor care au daruit, pentru ca aceasta emotionanta lansare
de carte sa fie posibila:

Claudia Grosu – Restaurant Diplomatic
Marinela Palamariuc – Patiseriile Ami
Dana Itu – Cofetaria Motzart
Mihai Budeanu – Taste It
Olimpia Toader – City Flower
Cristi Pruiu – Rotaract Club Constanta
Alex Stanescu – Foto Story
Emil Constantinescu – TV Neptun

Azuga Waters
Loredana Stefan
Nadia Marin
Manzu Gabriana

http://www.reporterntv.ro/stire/jurnalul-unei-mame-de-inger-o-carte-cu-multe-intrebari

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online