O seara in care s-au DARUIT ARIPI

Recital pian
Sambata, 4 aprilie 2015 la Muzeul de Arta Constanta a avut loc un recital concert de pian sustinut de Octavian Renea, pianist roman stabilit la Munchen, in sprijinul proiectului nostru „Daruieste Primul Zambet”.
Octavian Renea, muzician de exceptie este laureat al Premiului Steinway and Sons Munchen 2008, absolvent cu nota maxima al Conservatorului din München, in prezent profesor in Germania la institutul de renume al maestrului Walter Krafft „Münchener Musikseminar” din München si la Scoala de muzica de stat „Camerloher Musikschule” in Murnau, dar cu radacini in Constanta, unde a fost remarcat inca de la inceput ca elev de exceptie al Colegiului National de Arte „Regina Maria”.

Cand Octavian Renea ne-a sunat sa ne-a spus ca vrea sa vina in Romania sa sustina un concert la Constanta pentru a sprijini proiectul Asociatiei noastre – Reconstructia Sectiei de Terapie Intensiva Nou-nascuti – am fost impresionate! Un concert caritabil la asemenea nivel, la Constanta! O seara in care impreuna sa punem cultura in spriinul celor care lupta pentru viata. Pentru ca, in final, nu-i asa, asta ne face umani – nevoia de frumos si grija pentru ceilalti!

Iar acestea nu puteau fi puse mai bine in opera decat intr-o seara in care ati ales sa ne fiti alaturi, si prin prezenta Dvs. aici sa sustineti un proiect atat de important pentru Constanta… o sansa reala la viata pentru cei mai mici constanteni – cei care, desi abia nascuti, lupta deja sa traiasca. Reconstructia Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti din Constanta nu este doar proiectul Asociatiei noastre, este al nostru, al tuturor, iar atunci cand il vom finaliza ne vom aminti si de aceasta seara in care impreuna i-am daruit aripi.

Multumim
Oana Zaharia – M’ador Sweets
Ana Maria Popescu – Crama Atelier
Cornelia Lia Sarbu-Dobrogea Group
Azuga Waters

Album foto aici

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online