Oameni Frumosi – Proiecte Noi

centrul focus constanta

Sambata, 19 octombrie am fost invitati sa participam la un eveniment gazduit de catre” M’ador Sweets”, sa prezentam proiectul nostru, stadiul in care se afla el si ce nevoi mai sunt pentru a-l putea finaliza, respectiv a deschide Centrul FOCUS.

„M’ador sweets” este un concept dulce, o fabricuta de dulciuri absolut delicioase, prajituri facute in casa, dulciuri deosebite realizate cu multa dragoste.
Pe Oana Zaharia, adica M’ador sweets, am cunoscut-o indeaproape in urma cu cateva luni, in cautarea mea de oameni „frumosi” care sa ne ajute in proiectul pe care il desfasuram la Spital. A organizat acest eveniment prin a invita cateva persoane dragi carora le-am impartasit ideea Centrului.
Am inalnit acolo doamne cochete si frumoase, doamne care vor sa isi aloce cu mult drag din timpul lor pentru a petrece alaturi de copiii bolnavi de cancer, pacientii Centrului nostru.

 – Am intalnit doamne dornice sa ne ajute in deschiderea Centrului Focus, singurul loc din Constanta dedicat copiilor bolnavi de cancer.
– Am intalnit doamne care ne-au solicitat contracte de sponsorizare si toate detaliile despre ceea ce va fi intr-un final, Centrul Focus.
– Am intalnit doamne care si-au facut cu drag planuri de viitor alaturi de noi.

 Multumim Oana Zaharia – M`ador Sweets Evenimente!

Multumim Stela Ion – Casa Italia!

Multumim Tamina Cioroianu !

Si nu in ultimul rand, multumiri Cameliei Gheorghita !

organizatie caritabila

centrul focus constanta alina vasea alina vasea constanta centrul focus

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online