13 decembrie 2019 – Concert caritabil de Crăciun

Concertul caritabil  de Crăciun, susținut vineri, 13 decembrie 2019, de către Corul și Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța, a generat  donații în valoare de 46. 556 lei, suma ce sprijină activitatea Asociației Daruiește Aripi.

Fondurile strânse merg integral către proiectul denumit sugestiv Circuitul Încrederii și Speranței, proiect prin care asociația, alături de echipa medicală din secția de oncologie pediatrică din Spitalul Județean Constanța, merge în vizite medicale acasă la copiii cu boli cornice grave din Dobrogea. Lansat în februarie 2018, acesta este singurul program de tratament și monitorizare la domiciliu oferit de către o secție de onco-pediatrie din țară.

Ideea și organizarea evenimentului aparține Asociației Minerva din Constanța, cea care a și acoperit toate cheluielile desfășurării acestui eveniment, devenit deja tradiție. În acest fel, integral, toate donațiile generate din vânzarea biletelor contrubuie la proiectul Dăruiește Aripi, mai sus menționat.

„Demonstrăm încă o data că suntem o comunitate generoasă care înțelege că doar prin implicare se poate întâmpla schimbarea reală și necesară pentru a sprijini copiii aflați în suferință.”, a declarat av. Sebastian Ghiță, reprezentantul Asociației Minerva.

“Evenimentul a fost încununarea perfectă dintre participarea la Concertul de Crăciun susținut în cadrul teatrului, o seară specială în ajunul Crăciunului și ideea de implicare socială într-un proiect al comunității. Nu în ultimul rând întâlnirea acelor oameni care apreciază importanța acestor inițiative sociale”, a declarat Alina Pătrăhău, fondatoarea Daruiește Aripi.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online