26.000 euro pentru modernizarea Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța

Suntem într-o perioadă incertă, în care aflăm cu îngrijorare că valurile de infectare Covid nu scad și ne-au dat peste cap realitățile și prioritățile, așa cum le știam noi până acum. Trăim timpuri de continuă adaptare și nu ne dăm voie să uităm efortul și deznădejdea primelor luni de pandemie. Acesta este  principalul motiv pentru care am direcționat sprijinul financiar de la sponsorii noștri, – CHS Silotrans – către dotarea laboratorului de analize al Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța.

Constanța este o comunitate care depinde mult de activitatea maritimă și ni s-a părut potrivit să investim în echipamente ce eficientizează activitatea acestui spital, care asigură asistență medicală în perimetrul platformei portuare.

Această achiziție, constând în trei analizoare de laborator de ultimă generație, în valoare de peste 26.000 euro, oferă un diagnostic rapid și o monitorizare optimă în evoluția bolii, în special pentru cazurile grave, vizând în primul rând, pacienții infectați cu Covid-19 și, pe termen lung, toate patologiile specifice tratate în acest spital.

Suntem tare recunoscători companiilor care înțeleg valoarea deciziilor lor de a se implica activ în comunitatea în care activează. Indiferent de organizarea juridică, puteți oricând opta să faceți fapte bune cu  20% din valoarea impozitului (pe venit sau din profit), datorat statului.
Ne puteți oricând contacta să vă arătăm cât de simplu e să faci bine!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online