5 aprilie 2014, Lansare carte “Jurnalul unei mame de inger”

Daruieste Aripi a oferit sambata, 5 aprilie la Centrul Focus -Constanta, celor care au participat la lansarea cartii “Jurnalul unei mame de inger” de Ana Maria Huzum, o zi de aducere aminte – ca viata noastra nu este facuta pentru a o risipi cu inutilitati, ci pentru a ne bucura de oameni.

Daruiti aripi celor din jur doar strangandu-i in brate si spunandu-le cat mai des ca le veti fi mereu aproape si la nazbatii si la note bune; si la dureri si la izbanzi.

Daruiti acum, cand aveti cui darui!

“A citi despre durerea unui parinte care si-a pierdut copilul inseamna a-ti educa mintea sa nu-si intoarca privirea de la suferinta ci sa o accepte ca pe o balanta a vietii; inseamna a-ti educa spiritul sa sara in ajutorul celui care are nevoie de tine, cand are nevoie si sa stii de ce are nevoie si mai ales inseamna a-ti educa inima sa daruiasca iubire celui care a pierdut cea mai de pret iubire: cea a copilului sau!

A citi despre ingerul meu, inseamna pentru mine sa il faci sa traiasca, iar pentru tine, oricine a-i fi, orice viata a-i avea – inseamna sa-ti deschizi sufletul si sa te vindeci de orice frica, pentru ca vei invata sa traiesti deplin cu cei pe care ii iubesti.” Ana Maria Huzum

http://www.reporterntv.ro/stire/jurnalul-unei-mame-de-inger-o-carte-cu-multe-intrebari

Poze tel 227

Poze tel 228

Poze tel 239

Poze tel 247

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online