Ajută-ne să facem bine cu 2% din impozitul tău

Suntem la începutul lui 2019. Nici nu ne vine să credem că am intrat în linie dreaptă cu proiectul de reconstruire a secției de terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Județean Constanța. Un proiect cu o valoare totală de peste 3 milioane de euro, însemnând construirea spațiu existent de aproximativ 800 mp și dotarea completă cu echipamente de ultimă generație.

Graficul de lucrări pe care arhitecții l-au realizat arată că în luna mai aceste lucrări se vor finaliza. Suntem cu sufletul la gură în privința fondurilor necesare, sperăm să ne ajungă. Nu vrem să facem rabat de la nicio propunere ce ar putea ajuta copiii aceștia bolnăviori, ne gândim mereu că această secție va ajuta mult timp de acum încolo acești micuți eroi.

Pe lângă acest proiect derulăm și deplasări acasă la copiii bolnavi de cancer din Dobrogea, aflați în evidența Centrului Medical Focus, secția de onco-hematologie pediatrică de la Constanța pe care am construit-o în 2014. Proiectul, care poartă numele de Circuitul Încrederii și Speranței, este o continuare a efortului pe care Dr. Adriana Apostol, coordonatorul secției îl realizează la spital, alături de întreaga sa echipă medicală.

Practic, după terminarea programului de la Spital, asistentele merg acasă la copii și le monitorizează boala, recoltează analize, fac părți din tratamentul cu citostatice, discută diferite aspecte în lupta pe care familia copilului o duce în sistemul nostru de sănătate.

ACESTEA SUNT DOAR DOUĂ DINTRE PROIECTELE PE CARE NOI LE VOM CONTINUA ȘI ÎN ACEST AN ȘI AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL OAMENILOR SĂ DIRECȚIONEZE 2% CĂTRE DĂRUIEȘTE ARIPI

Poți trimite sau depune personal la adresa ANAF de care aparții (aici adresele) sau ni-l poți trimite/aduce nouă la spital și ne ocupăm de depunerea lui. Descarcă de aici Declaratia 230! Ne poți suna pentru alte detalii la 0745864034 (Ana-Maria Toma).

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online