Alege sa ajuti! O Campanie a Asociatiei „Daruieste Aripi”

Niciun copil nu se naste cu un manual de instructiuni langa el, insa in majoritatea cazurilor aceea prima carte cadou pe care o primesc noii parinti, le da o idee despre cum sa se acomodeze cu trecerea la viata in trei .

Dar, in cazul unui copil cu o boala terminala , nu exista nicio carte, niciun manual, niciun fel de instructiuni, iar in cazul romanilor, niciun fel de sprijin organizat pentru familie.

De aceea, pentru copiii diagnosticati cu cancer si boli hematologice din Sud-Estul  Romaniei, am infiintat Centrul Medical de zi FOCUS, centru specializat in diagnosticarea precoce, tratarea,  monitorizarea si sustinerea familiilor acestora.IMG_8671

Sambata, 22 februarie  2014, Centrul a fost inaugurat .

Realizarea Centrului  se datoreaza tuturor celor care au participat la realizarea lui : sponsori, colaboratori, voluntari, sustinatori.

Succesul acestui proiect ne face sa nu ne oprim aici, sa continuam cu proiecte frumoase si necesare comunitatii constantene. Astfel a luat nastere noul proiect:

dp_zambet web

Denumire : « Daruieste Primul Zambet »

Tema : Reabilitarea si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Neonatala si Compartimentului de Prematuri din cadrul maternitatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Obiectivele acestui proiect sunt scaderea ratei mortalitatii neonatale si asigurarea asistentei medicale de calitate a nou-nascutilor in primele zile dupa nastere in vederea unui debut sanatos in viata.

Asociatia „Daruieste Aripi” desfasoara CAMPANIA 2%, campanie ce are ca scop strangrerea de fonduri in vederea realizarii acestui proiect.

City Park Mall si Maritimo Shopping Center ne sustin in acest sens.  Urnele »Daruieste Aripi » sunt amplasate langa Info Desk-uri, orcine poate completa si lasa acolo, pe loc, declaratia 230 cu redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit pentru modernizarea sectiei de terpie intensiva nou nascuti din cadrul maternitatii Spitalului Judetean Constanta.

Nimic nu este mai puternic decat inima unui voluntar!

ALEGE SA AJUTI fara sa te coste nimic !

Urne Daruieste Aripi

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online