Asociația Dăruiește Aripi distinsă la Gala Societății Civile pentru digitalizarea dosarelor medicale oncopediatrice

Asociația Dăruiește Aripi distinsă la Gala Societății Civile pentru digitalizarea dosarelor medicale oncopediatrice

 

  • Platforma digitală DARA revoluționează îngrijirea copiilor cu cancer în România
  • Videoclipul despre ceea ce face DARA este disponibil la https://www.daruiestearipi.ro/dara/
  • 189 de copii cu cancer au deja dosare medicale digitalizate în DARA

Asociația Dăruiește Aripi a primit joi, 20 iunie, Premiul I la “Secțiunea Programe” a Galei Societății Civile 2024 pentru Platforma digitală DARA – prima soluție digitală pentru îngrijirea integrată a copiilor cu cancer din România.

DARA găzduiește dosarele medicale digitalizate ale micilor pacienți și conectează toți specialiștii din echipele multidisciplinare, în timp real, inclusiv experți internaționali.

Medicii au la dispoziție, în orice moment, toate informațiile medicale ale pacienților și sunt permanent la curent cu starea de sănătate a copilului, oriunde s-ar afla.

“DARA este cea mai inovatoare inițiativă pe care am dezvoltat-o în oncologia pediatrică din România și este soluția la problemele pe care le-am văzut în cei peste 13 ani de experiență în mijlocul acestor copii. În videoclipul despre DARA se poate vedea cum această soluție digitală simplifică și eficientizează îngrijirea copiilor“ a declarat Alina Pătrăhău, fondatorul și președintele Dăruiește Aripi.

DARA este asistentul digital care simplifică activitatea medicală și elimină “punga cu hârtii“ plimbate între spitale. De asemenea, DARA este un instrument de cercetare și poate fi dezvoltată pe mai departe, pentru diverse servicii și patologii, atât la copii cât și la adulți.

Gala Societății Civile este cel mai prestigios eveniment anual de recunoaștere a activității sectorului non-profit din România. Asociația Dăruiește Aripi a fost multiplu laureată pe parcursul anilor la această Gală pentru proiecte în sprijinul copiilor cu cancer din România.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online