Bucurii pentru copii 2017, editia a III-a – 100 de copii la Therme Bucuresti

Proiect finalizat cu succes.

Proiectul Daruieste Aripi -„Bucurii pentru copii” a ajuns la a treia editie. In data de 12 Iulie 2017, 100 de copii bolnavi si defavorizati au petrecut o zi de neuitat la Therme Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa.

Epilogul zilei de 12 iulie la Therme Bucuresti

A fost o zi de vis! Toti copiii s-au distrat, au adunat amintiri frumoase si, pentru o zi, au uitat de realitatea lor cotidiana trista, care include foarte multe neajunsuri materiale, ace, tratamente chinuitoare si analize.

Vrem sa va povestim un pic despre copiii la bucuria carora ati contribuit voi toti. Copiii provin din zonele Iasi, Buzau si Dobrogea, din familii defavorizate sau copii aflati sub tratament oncologic la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Este vorba despre copii premianti, din satele Cornesti, Mironeasa si Hadambu. Unii dintre ei nu au posibilitatea sa manance o masa calda acasa si atunci merg la Centrul Social Cornesti unde primesc hrana si ajutor la teme de la profesorii voluntari de acolo. Nu mai vorbim ca majoritatea nu au utilitati de baza in casele in care locuiesc (apa curenta, canalizare, toaleta in casa) sau de faptul ca ieri au ajuns pentru prima oara in Bucuresti si pentru prima oara intr-un astfel de Centru de Distractii. Copiii de la Buzau sunt orfani de la cinci ani, altii nevazatori, – abandonati de tata si crescuti in familii monoparentale.

Toti acesti copii merita cu prisosinta o zi de distractie. Ieri am fost martorii unei bucurii fara margini. E minunat sa fii mijlocitorul acestui sentiment, sa simti entuziasmul, candoarea si sinceritatea adevarata a copilariei.

Therme Bucuresti, esti un adevarat prieten. Ne bucuram ca ne-ai primit si asteptam cu nerabdare si urmatoarele colaborari!

Cora Romania, va iubim si va multumim pentru generozitatea voastra!

Zanele Daruieste Aripi, ca de fiecare data, magia voastra face totul mai frumos!

Multumim voluntarilor activi Daruieste Aripi si Ama- zambet de copil, care au adus copiii la Bucuresti si au supravegheat distractia in siguranta si fara griji a copiilor.

Fotografiile fac cat 1000 de cuvinte. Le puteti vedea aici!

Cu multa recunostinta,
Echipa Daruieste Aripi

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online