Camera de joaca…

Asociatia Daruieste Aripi a modernizat sala de mese de la etajul VIII a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, implicand, inca o data comunitatea de business a orasului nostru. Sala este deja functionala si deserveste capacitatea intregii sectii de pediatrie.
Cu acordul conducerii spitalului, asociația Daruieste Aripi a multiplicat funcționalitatea acestei încăperi, transformand-o si in camera de joaca, sale de mese si cinema.
Alina Vasea, fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi declara: pentru copiii intenati in spital care sunt smulsi din normalitatea universului copilariei, este traumatizant sa petreaca chiar si o zi inchisi intr-o camera de spital.
Cu aceasta modernizarea a salii de mese pe care am trasformat o si in sala de cinema si de joaca, incercam sa ii readucem la normalitate, sa uite de ceea ce implica internarea in spital.
Multumim celor patru sponsori care au contribuit la acest proiect: SC Exclusiv Auto SRL, SC Rig Service SA, SC Auto Prima Serv SRL si SC Dialact Prod SRL.
Mai multe imagini aici

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online