Campioni naționali la Swimathon 2020

O lună de campanie și 80.000 lei pentru proiectul de tratamente la domiciliul copiilor cu boli cronice grave din Dobrogea. De ce?

  • Pentru că amenințarea Covid-19 rămâne o constantă periculoasă și mortală în viața copiilor aflați în marea bătălie cu cancerul.
  • Pentru că multe familii preferă să piardă programările la medic pentru monitorizare decât să își expună copiii, atât de vulnerabili, într-un mediu spitalicesc unde nimeni nu garantează protecție.
  • Pentru că unii copii sunt atât de slăbiți încât nu mai vor să vadă spitalul iar noi le putem îndeplini această dorință: să îi punem pe ei pe primul loc.

Circuitul încrederii și speranței are acest obiectiv principal: să mute focusul de pe spital către pacient și comunitate, să ofere servicii care să se muleze pe nevoile în schimbare ale copilului bolnav și să îi asigure confort, decență și respect în lupta cu boala.

E greu? Cu siguranță, este greu, dar cum ar fi dacă mai mulți dintre noi ar avea același vis? Cum ar fi dacă acest serviciu s-ar extinde și la alte secții de oncologie din țară?

sau

Îndrăznim să visăm mai departe: Cum ar fi dacă acest tip de serviciu ar fi integrat și decontat în sistemul public de sănătate, așa cum se întâmplă de mult timp în țările europene. Cum ar fi ca acesta să fie normalul? Ca statul să suporte serviciile medicale ce se pot acorda în siguranță, în confortul casei copilului greu încercat?

Noi vom duce acest proiect pe aripile noastre până când aceste vise vor deveni realitate pentru cât mai mulți copii din România.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit prin Swimathon 2020 pentru ca acest proiect să continue. Picăturile voastre de bine ne-au însoțit atunci când am înotat în bazin și în mare și, așa cum a spus unul din fundraiserii noștri, atunci când nu am mai putut înota cu brațele, am înaintat cu inima.

Platforma de donatii este activă până pe 10 iulie și îndrăznim să te întrebăm dacă ai putea să ne susții cu o donație și să dai mai departe rugămintea noastră. Oricare dintre acestea variante ne ajută enorm!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online