Când viața bate filmul

A fost odată, în viața reală, un băiețel de 3 ani, care, în timpul chimioterapiei a fost abandonat de mama lui în spital. Copilul are leucemie și acum este crescut în condiții la limita subzistenței de către bunica lui. Băiețelul și bunica trăiesc într-un sat la 70 de km depărtare de Constanța într-o casă veche, din chirpici, care se poate prăbuși la orice ploaie mai puternică. Se spală în albie și toaleta este, de fapt, o groapă în fundul curții. Bunica lucrează cu ziua, cresc găini și legume pentru hrana zilnică. Copilul este fericit, merge la grădiniță (acum are 5 ani) și abia acum începe să cunoască neajunsurile vieții. Se bucură de orice jucărie ii ducem în vizitele de monitorizare pe care le facem acasă la ei. Le este foarte greu să vină la spital pentru controale. Fiecare ban contează pentru această familie pentru hăinuțe, îngrijire și drumurile la București.

Acesta e doar unul din cazurile pe care le vizităm în deplasările pe care le efectuăm împreună cu medicii și asistentele din cadrul secției de oncologie pediatrică de la Constanța.

Fiecare copil contează și fiecare copil merită orice sprijin în lupta cruntă cu boala această necruțătoare.

Fii alături de noi și alături de acești copii. Ne ajuți mult dacă vorbești cunoscuților tăi să direcționeze 20% din impozitul pe venit sau profit al companiilor. Nu costă nimic, este legal și este benefic pentru tine și copiii aflați în nevoie. De asemenea, ne poți ajuta cu jucării noi, pe care să le oferim în vizitele noastre. Mai multe detalii despre cum poți ajuta aici  și aici.

Îți mulțumim!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online