Claudia Polivanov

Claudia Polivanov

Community Engagement & Fundraising Head

Toamna anului 2021 a fost un moment de cotitură în viața mea. Lucram de peste 20 ani în sistemul bancar și trăiam sentimentul împlinirii în plan profesional și personal. Dar îmi lipsea ceva, simțeam că vreau să mă implic mai mult în viața comunității.

Atunci am cunoscut-o pe Alina si am fost inspirată pe loc de energía și pasiunea cu care vobea și acționa. În scurt timp, am fost impresionată de felul în care echipa implicată în asociație inovează și contribuie la schimbarea structurală a serviciilor medicale pentru copiii bolnavi de cancer. De faptul că au început pe un drum anevoios și nu se abat de la el, în ciuda greutăților. De rezultatele obținute și recunoașterea primită, intern și internațional. De faptul că sunt un adevărat model pentru societatea noastră.

Și așa am devenit voluntar.

Iar după 2 ani si jumătate de voluntariat, în care am făcut cunoscute proiectele asociației, am strâns fonduri și am ajutat în diverse evenimente, în iunie 2024 am luat decizia să mă dedic cu totul misiunii asociației. Cu bucurie și recunoștință că fac parte dintr-o echipă minunată și că pot fi alături de copiii bolnavi de cancer, atât de vulnerabili în fața nemiloasei boli, dar atât de puternici în același timp, în lupta lor pentru viață.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online