Combustibil pentru un an de zile în proiectul de tratamente la domiciliu

Ne face mare bucurie să anunțăm semnarea unui parteneriat pe un an de zile cu Rompetrol -KGM International, privind acoperirea necesarului de carburant în proiectul nostru de deplasări medicale la domiciliul copiilor cu boli grave din Dobrogea, program prin care, echipe mixte ale asociației Daruiește Aripi și personalul medical specializat al secției de onco-hematologie pediatrică de la Constanța merg acasă la copiii bolnavi pentru procedurile medicale ce se pot efectua acasă, în condiții de siguranță.

Ni s-a ridicat o piatră de pe suflet. De acum nu vom mai avem grija combustibilului grație oamenilor de la Rompetrol care au înțeles importanța acestui proiect. Astfel, vom putea să acoperim o nevoie mai mare de medicamente pentru acești copii suferinzi.

Viziunea inovatoare a proiectului nostru este de a crea un continuum de îngrijire pentru copiii cu cancer și alte boli grave oriunde s-ar afla și în orice moment al evoluției bolii. Această viziune este astăzi validată de forurile experților (SIOP) în contextul pandemiei COVID-19, ca o necesitate stringentă de a oferi alternative pentru a le acorda asistență medicală în siguranță.

În perioada ianuarie- iulie 2020 am efectuat deja 209 vizite, față de 172 în tot anul 2019, am parcurs peste 7000 de kilometri, am prelevat peste 600 de analize și – am folosit peste 3800 de echipamente de protecție suplimentar pentru personalul medical si familii. Suntem cu toţii conectaţi: atunci când prima linie a serviciilor de sănătate este vulnerabilă, întreaga noastră comunitate este ameninţată și ne dorim să avem cât mai mulți parteneri în sprijinul celor mai vulnerabili dintre copii.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online