Concertul de Crăciun 2023

Am clipit și este din nou decembrie, așa ni se pare nouă aici la asociație. Pentru noi, decembrie înseamnă Concertul caritabil de Crăciun. Este un eveniment pe care îl așteptăm cu bucurie și emoție. Și în fiecare an, în ciuda agitației specifice acestei perioade, vine seara concertului și totul se așează așa cum ar trebui.

Muzica este extraordinară, gustările sunt delicioase, voluntarii sunt harnici și oamenii…oamenii sunt absolut incredibili. În acest an, peste 400 de bilete s-au vândut în 7 de zile! Și s-a dovedit că, dacă ar fi fost mai multe locuri în sală, probabil s-ar fi ocupat și acelea pentru că telefoanele nu au încetat să sune nici după ce toate biletele s-au terminat.

Ne-am bucurat să ne reîntâlnim cu oameni dragi, colegi și parteneri în proiectele noastre, sponsori fideli și oameni care pur și simplu cred în misiunea noastră și ne susțin necondiționat an de an. Ne-am bucurat să revedem vechi pacienți, familii cu copii de toate vârstele, oameni pe care îi știm dintotdeauna dar și o mulțime din cei care acum ne întâlnesc pentru prima oară. Au fost oameni care au cumpărat bilete online și le-au dăruit familiilor, prietenilor și chiar pacienților din programele noastre. Au fost echipe întregi de oameni care au venit din partea sponsorilor care nu ne uită niciodată.

Energia de bine a fost fantastică și bucuria concertului a fost egalată doar de bucuria reîntâlnirii cu voi. Am fost împreună într-un gând, cu bucurie și speranță pentru copiii și familiile care au nevoie de susținerea noastră constantă. Aceasta este posibilă doar datorită vouă!

Magia Crăciunului sunteți voi!

Vă mulțumim și vă mai așteptăm!

Echipa Dăruiește Aripi

Mulțumim și partenerilor noștri care ne-au fost alături:
Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online