Daruieste Aripi a donat un dispozitiv de detectare a venelor Centrului Focus Constanta

Cu siguranta cunoasteti sentimentul acela la auzul plansetului unui copil la recoltarea analizelor medicale, la punerea unei branule, la inteparea venei…
Asta auzim in fiecare zi cand mergem la Centrul Focus, acolo unde „protagonistii” sunt copiii cu cancer. Ne dorim din suflet sa anulam aceasta groaza. Din pacate nu este posibil, dar este posibil sa o reducem destul de mult.

Noi, Dăruieşte Aripi, am achizitionat un sistem de detectare a venelor, un dispozitiv Accuvein pentru copiii din evidenta centrului FOCUS!

Acesta nu e o postare de reclama sau lauda, ci o postare de bucurie, insotita de un sentiment de usurare.
Chinul găsirii unei vene la un copil umflat de chimioterapie sau deshidratat va fi mai mic. Trauma venirii la spital va fi mai mica. Acești copii vin zilnic, săptămânal sau lunar la analize si tratament. Ei duc o lupta lunga, surda si dureroasa cu cancerul. De acum gasirea venelor va fi mai ușoară. Pentru ca acest aparat arata asistentelor fix unde sunt venele si recoltarea se face de la prima înțepătura, fara greș. Si nu mai e nevoie sa încercam pliuri pe mânuța, pe picior sau chiar pe cap. Si evitam lacrimi, multe lacrimi de frustrare din partea tuturor. Copiii bolnavi plâng prea mult. Si părinții lor si mai mult. Iar aparatul asta ne aduce o MARE, MARE usurare.

Costurile Accuvein-ului depasesc 5.000 euro. Noi nu puteam achizitiona acest aparat fara sprijinul unor oameni care sunt trup si suflet alaturi de acest proiect inca din primul pas al demararii lui!
Ei sunt cei care au inteles si au pus umarul la treaba pentru eroii nostri!
Ei sunt BRISE GROUP!
Va multumim oameni minunati care luminati!!
Va iubim din inima!

Am spus ca e o zi frumoasa? Este!!

IMG_9673

IMG_9672

IMG_9671

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online