Daruieste Aripi trimite la Bruxelles, la sediul Parlamentului European, cinci elevi olimpici constanteni!

In perioada 25-27 mai 2016, cinci copii din Constanta, cu rezultate academice excelente vor merge intr-o excursie la Bruxelles, la un seminar in Plenul Parlamentului European!

Asociația Dăruiește Aripi facilitează vizita acestor copii in capitala Belgiei. Alina Vasea, fondatoarea asociatiei, declara “Incercam sa oferim tinerilor  oportunitatea să avanseze spre un viitor mai bun. Aceasta vizită este pentru ei  o extraordinară ocazie de a descoperi Parlamentul European, activitatea sa și influența pe care instituția o are la nivel european, ca reprezentant al cetățenilor.”

Patru dintre copii sunt olimpici din zona rurala a judetului Constanta si unul este elev eminent al colegiului Mircea cel Batran. Elevii vor participa la o vizita oficiala a sediului Parlamentului European si li se vor prezenta Instituţiile Europene. De asemenea, vor avea ocazia sa ia parte la un seminar interactiv de discuţii cu reprezentanţi ai diferitelor organizaţii europene de interes, precum si cu reprezentanţi ai Comisiei. Nu in ultimul rand, vor vizita puncte turistice de interes educational in Bruxelles.

Opțional – Participare la Conferinţa: UNLEASHING HEALTH POTENTIAL TO CANCER PATIENTS organizată de către Organizaţia ECPC (European Cancer Patient Coalition)  unde Asociatia Daruieste Aripi este membru.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online