De la copii pentru copii

Acesta nu este un simplu articol, este una dintre dovezile de necontestat că suntem înconjurate, la Dăruiește Aripi, de oameni minune. Complici de bine, cum imi place mie să le spun. Am spus întotdeauna că să faci bine e ușor, trebuie doar să vrei și să faci un obicei din asta!

Ce înseamnă de fapt să faci bine? Să alini durerea cuiva ar spune unii dintre noi, dar de fapt este despre noi, despre încărcarea pe plus a sufletului nostru. Să faci bine înseamnă înainte de toate să înțelegi că printr-un gest, cât de mic, faci diferența și mai mult decât atât îți umpli sufletul cu emoție, cu drag, cu bine, cu compasiune – cu valori care te cresc pe tine ca OM.

Să alegi binele și bucuria, mereu și mereu! Așa cum au ales copiii de la liceul George Coșbuc și Colegiul Național Sfântul Sava, membri in Interact București Central. Sunt în clasa X-a și nu doar că învață foarte bine, vor să facă BINE. Bine pentru copiii cu cancer din programele noastre.

„Vrem să organizăm un concert de muzică rock în beneficiul copiilor cu cancer din programele asociatiei Dăruiește Aripi!”  – așa ne-au spus când am vorbit prima dată. Câtă frumusețe în vorbele lor! Aș pune aici toate inimile din lume! 🙂

 

Evenimentul lor a fost nu doar frumos ci un real succes. S-au organizat și au strans, pentru copii, 5600 lei. În câteva ore, o mână de copii de clasa X-a!  Emoția și dorința lor de a face bine, de a fi de ajutor, ne-a umplut inimile! Am zis ca e musai să împărtășim cu voi, să îi vedeți și voi. Au devenit voluntarii noștri de suflet, alături de voi toți, cei care faceți bine copiilor cu cancer! Fără voi nu am putea și vă mulțumim!

Vă mulțumim că alegeți să faceți BINE! Vă mulțumim pentru fiecare gest și pentru fiecare donație făcută!

Ajută și tu! Dacă încă nu știi cum, îți las aici detalii și crede-mă, orice gest mic CONTEAZĂhttps://www.daruiestearipi.ro/doneaza/

O să punem și fotografii de la concertul lor pe pagina noastră de facebook, stați aproape.

 

Cu mulțumiri,

Emilia

 

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online