Din inimi de copii pentru copii

Bucuria de a dărui, de a ajuta, de a aduce zâmbete pe chipurile triste ale celor din jur, bunătatea, generozitatea, iubirea făță de ceilalți sunt valori umane pe care trebuie să le transmitem copiilor de la vârste fragede.
Şcoala Petre Ispirescu şi Grădiniţa Căsuţa cu Poveşti au organizat acțiunea caritabilă ”Din inimi de copii pentru copii”, ajunsă în acest an la cea de-a șaptea ediție.

Evenimentul a avut loc în incinta Vivo Constanța, pe data de 8 Decembrie 2017, începând cu ora 16.00. S-a organiza o expoziție cu vânzare, produsele expuse fiind obiecte și decorațiuni de Crăciun confecționate de preșcolarii și elevii unității sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice.
Părinții si-au adus și ei contribuţia la derularea acestei acțiuni pregătind prăjituri de casă, ce au fost si ele puse în vânzare alături de obiectele decorative. Pe scena din apropierea standurilor amenajate, preșcolarii și școlarii unității au prezenta pe parcursul a două ore un spectacol ce a cuprins numere de dans și muzică.
Fondurile strânse au fost donate și in acest an Asociației ,,Dăruiește aripi” pentru modernizarea Unității de Primiri Urgențe Pediatrie, din cadrul Spitalului Județean Constanța.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online