Doar împreună cu voi putem!

Lucrările pe şantierul de la etajul 8 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa avansează. Suntem încă în faza de demolare şi ne aşteptăm să mai dureze încă o perioada de timp. Ne luăm toate măsurile de siguranţă pentru ca activitatea noastră de pe şantier să nu afecteze programul şi-aşa foarte încărcat al spitalului şi poluarea fonică şi cantitatea de praf să fie reduse la minim. Ne mândrim că avem un şantier foarte curat, cum rar găseşti în România, de ce să nu recunoaştem. Ne bucurăm din inimă când auzim aprecieri despre ecourile muncii noastre şi vedem cum mulţi constănţeni se implică. Dacă sunteţi constănţean, cu siguranţă aţi remarcat autobuzele cu imaginea campaniei noastre, puse la dispoziţie cu generozitate, pro bono, de către Regia Autonomă de Transport Constanţa. Sau afişele şi panourile stradale din oraş şi de pe autostrada Constanţa-Bucureşti. Sau afişele din multe locuri publice constănţene. Ori autocolantele de pe holurile Spitalului Judeţean Constanţa. Nu va închipuiţi că totul e roz, dar ne străduim să trecem peste micile obstacole, din care învăţăm în fiecare zi, şi să ajungem la soluţii viabile, pe termen lung, care au ca scop final reconstrucţia şi modernizarea secţiei de Terapie Intensivă Nou-Născuţi din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Tot în cadrul proiectului, luna aceasta am fost foarte norocoşi să avem susţinerea a două campanii de strângere de fonduri încheiate cu succes. Fundaţia Vodafone România a organizat o expoziţie de vânzare cu diverse promoţionale pentru proprii angajaţi, expoziţie care a generat donaţii în valoare de 10350 lei. În luna septembrie Veronica Soare a parcurs ca pelerin 880 de kilometri în 33 de zile drumul Camino de Santiago, ducând cu ea mesajul proiectului nostru, în care îi avem ca parteneri pe Fundaţia Vodafone România şi Asociaţia Inima Copiilor.

„… în martie am vizitat, împreună cu alţi bloggeri şi jurnalişti, Secţia de Terapie Intensivă nou-născuţi a Spitalului Judeţean din Constanţa. Când am ieşit din lift şi am trecut de uşa care despărţea bebeluşii de restul lumii am ştiut. Nu multe s-au făcut acolo din 1968, când a fost construit spitalul… Rămăsesem ultima în acea încăpere în care se aflau câteva incubatoare. Stăteam în faţa celui în care se odihnea cea mai mică făptură pe care am văzut-o vreodată. Nu ştiam că un bebeluş poate fi atât de mic. Foarte mic. Şapte sute de grame…”, povesteşte pe blogul ei Veronica Soare.

Veronica a strâns donaţii din SMS-uri cu gânduri bune, care au însoţit-o pe Camino în valoare de 5680 de euro. Toate aceste sume intră în proiectul de Reconstrucţie Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Le suntem tuturor recunoscători pentru generozitatea acestor gesturi de încurajare.

Doar împreună cu voi putem!

Dacă doriți să susțineți proiectul, iata cum puteți ajuta:

Persoanele fizice pot sprijini Asociația Dăruiește Aripi direcționînd 2% din impozitul pe venit.

Companiile pot contribui cu 20% din impozitul pe profit.

Sau printr-o contributie, in LEI sau EURO, in contul Asociatiei:


Titular cont: Asociatia DARUIESTE ARIPI
CUI: 314 827 67
IBAN LEI: RO 70 BTRL RON CRT 020 750 3901
IBAN EURO: RO 20 BTRL EUR CRT 020 750 3901
Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala Constanta
COD BIC/SWIFT: BTRLRO22

 Vă mulțumim!

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online