Dotarea Unității de primiri urgențe copii Constanța

Suma: 33 023,54 lei
Perioada de implementare:  decembrie 2016, februarie-martie 2017, iunie-iulie 2018
Partener:  Școala Primară Petre Ispirescu Constanța

Problema:

Unitatea de Primiri Urgențe Pediatrie Constanța asigură urgențele medicale pentru copiii pentru întreaga regiune a Dobrogei. În plus, în timpul sezonului estival, numărul pacienților care se adresează acestei unități se dublează.

Aglomerația și fluxul de pacienți fac ca echipamentele să se uzeze rapid și să fie nevoie ca acestea să fie schimbate des.

Soluția:

Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat echipamente pentru UPU Pediatrie Constanța în valoare de 33023,54 lei, echipamente indentificate în urma unor investigații realizate împreună cu personalul medical din secție.

Donația a constat în mobilier medical, lămpi de examinare și bactericide, standuri de perfuzii, pulsoximetre, tensiometre, termometre, TV pentru sala de așteptare a copiilor.

Școala Primară Petre Ispirescu Constanța a ales să doneze încasările din cadrul târgurilor organizate cu ocazia sărbătorilor.

Educația copiilor noștri se face în mare parte la școală. Datorăm felul în care își pun bazele creșterii și dezvoltării lor dascălilor, pe care unii dintre noi ni-i amintim și după zeci de ani. Evenimentul organizat de Școala Primară Petre Ispirescu a fost o ocazie minunată care a ilustrat modul în care acești copii au fost îndrumați și învățați ce înseamnă atitudinea civică, compasiunea și grija față de cei din jurul nostru.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online