Modernizare Unitate Primiri Urgențe Copii – Spitalul Județean Constanța

Suma: 33 023,54 lei
Perioada de implementare:  decembrie 2016, februarie-martie 2017, iunie-iulie 2018
Partener:  Școala Primară Petre Ispirescu Constanța

Problema:

Unitatea de Primiri Urgente Pediatrie Constanta asigura urgentele medicale pentru copiii pentru intreaga regiune a Dobrogei. In plus, in timpul sezonului estival, numarul pacientilor care se adreseaza acestei unitati de dubleaza.

Aglomeratia si fluxul de pacienti fac ca echipamentele sa se uzeze rapid si sa fie nevoie ca acestea sa fie schimbate des.

Solutia:

Asociația Dăruiește Aripi  a achizitionat echipamente pentru UPU Pediatrie Constanta in valoare de 33023,54 lei, echipamente indentificate in urma unor investigatii realizate impreuna cu personalul medical din sectie.

Donatia a constat în mobilier medical, lămpi de examinare și bactericide, standuri de perfuzii, pulsoximetre, tensiometre, termometre, TV pentru sala de asteptare a copiilor.

Școala Primară Petre Ispirescu Constanța a ales să doneze încasările din cadrul târgurilor organizate cu ocazia sărbătorilor.

Educația copiilor noștri se face în mare parte la școală. Datorăm felul în care își pun bazele creșterii și dezvoltării lor dascălilor, pe care unii dintre noi ni-i amintim și după zeci de ani. Evenimentul organizat de Școala Primară Petre Ispirescu a fost o ocazie minunată care a ilustrat modul în care acești copii au fost îndrumați și învățați ce înseamnă atitudinea civică, compasiunea și grija față de cei din jurul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.