E cât se poate de simplu să ajuți

Dăruiește Aripi este înscrisă în Registrul entităților de cult începand cu 23.04.2019.

Ce înseamnă acest lucru: Dăruiește Aripi poate primi sponsorizări prin redirecționarea a 20% din impozit (venit sau profit) datorat oricum statului, de la macro și micro întreprinderi.

„La articolul I punctul 5, la articolul 56, alineatul (1^1) se modifică și va avea următorul cuprins: „(1^1) Microîntreprinderile care efectuează sponsorizări, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care la data încheierii contractului sunt înscrise în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale potrivit art. 25 alin. (4^1), scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.”
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/L_30_2019.pdf

Vino să vezi cum facem noi proiecte și cum banii tăi pot ajuta în mod real. Ne poți contacta oricând la numărul 072 3215 387 – Alina Pătrăhău

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online