Echipamente de 30.000 de euro pentru copiii bolnavi din Tulcea 

În luna aprilie am încheiat primul nostru proiect în Spitalul Județean de Urgență de la Tulcea. Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat pentru de Secția de Pediatrie echipamente, dispozitive și mobilier medical în valoare de 30.000 de euro.

Nevoile sunt multe în Tulcea și, deși au o echipa mică, ne place mult entuziasmul și dăruirea medicilor de acolo. În anul 2018 Tulcea a internat peste 1100 de copii iar spitalul deservește peste 35.000  de copii din tot județul Tulcea.

Echipamentele achiziționate au constat în stații portabile de analize, concentrator de oxigen,  lampă de fototerapie, aspirator de secreții, pulsoximetre, cărucioare de transport pacienți, mese de înfășat, trolii de tratament, termometre  – dispozitive absolut necesare în activitatea medicilor din această secție. De asemenea, proiectul Asociației Dăruiește Aripi a contribuit la modernizarea secției de pediatrie prin dotarea cu o canapea de examinare pediatrică, înlocuirea roletelor de la geamurile saloanelor, a ușilor saloanelor micilor pacienți, trei computere și o imprimantă pentru medicii care lucrează în secție.

Atunci când viața copiilor este în joc vom găsi întotdeauna resurse să ajutăm.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online