Echipamente și consumabile, donate Secției de Urgențe Pediatrie a Spitalului Județean Constanța

Parinti si reprezentanti ai Scolii „Petre Ispirescu” Constanta au vazut roadele donatiilor pe care le-au facut copiii la Targul de Craciun. Sectia de Urgente Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean Constanta a primit echipamente noi si consumabile.

Asociatia Daruieste Aripi in colaborare cu Scoala Primara Petre Ispirescu Constanta au donat Unitatii Primiri Urgente Copii a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta echipamente si materiale consumabile in valoare de 15.000 lei. Echipamentele au constat in pulsoximetre, lampi de examinare si bactericide, standuri de perfuzii, tensiometre, termometre si alte lucruri absolut necesare in activitatea medicilor din aceasta sectie.  

Multumim si pe aceasta cale pentru gestul copiilor de la Scoala Primara Petre Ispirescu Constanta. Ei au ales sa doneze incasarile de la targul organizat de scoala lor cu ocazia sarbatorilor de iarna si iata ca acum, acesti bani ajuta mai departe alti copii.

Alina Vasea, fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi declara: „Educatia copiilor nostri se face in cea mai mare parte la scoala. Si datoram felul in care isi pun bazele cresterii si dezvoltarii lor dascalilor, pe care unii dintre noi ni-i amintim si dupa zeci de ani. Evenimentul organizat de Scoala Primara Petre Ispirescu Constanta a fost o ocazie minunata care a ilustrat modul in care acesti copii au fost indrumati si invatati ce inseamna atitudinea civica, compasiunea si grija fata de cei din jurul nostru.”

http://www.reporterntv.ro/stire/urgenta-pentru-copii-a-spitalului-judetean-constanta-a-fost-dotata-de-copii-video

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online