Family Run 2023 – cursa copiilor pentru copii

Greutățile din ultimii ani, ne-au făcut pe mulți să conștientizăm cât de important este, nu numai să facem bine, dar și să îi învățăm pe copiii noștri să participe împreună cu noi la acest bine. Fie că alegem să ajutăm cazuri individuale sau susținem cauzele unei asociații, suntem responsabili față de comunitate, să dăm mai departe către copiii noștri aceste obiceiuri bune.

Din dorința de a face bine, împreună, de a educa o generație de viitori adulți inimoși, darnici și săritori, s-a desfășurat și anul acesta cursa Family Run – ca parte din Maratonul Nisipului – eveniment anual organizat de Asociația Sportivă Sanasport.

Pentru noi, acest eveniment este o tradiție emoționantă. Ne bucurăm nespus să vă revedem în fiecare an – părinți și copii uniți în dorința de a petrece timp împreună într-un mod sănătos dar și de a ajuta alți copii. În fiecare an, familiile aleargă pentru a susține proiectul nostru de tratamente la domiciliul copiilor cu cancer, donând către acest proiect taxa de înscriere la maraton.

În weekendul care a trecut, 300 de copii și părinți s-au aliniat la start și au alergat împreună un kilometru, pe plajă. Am văzut părinții cu copiii în brațe, mame și bunici alergând împreună cu copii de numai 1 an, tați amibțioși și alții mai fără experiență la alergat, echipe formate la cluburi de sport cu antrenorii sau la școală cu învățători și profesori – cu toții plini de entuziasm și voie bună și dorința de a fi alături de copiii lor.

Vă lăsăm aici fotografiile de la eveniment, acestea spun cel mai bine povestea zilei de sâmbătă:

Noi vă așteptăm cu drag și în 2024!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online