Hrana pentru gânduri

Am început anul 2019 în forță.

Am inaugurat Registrul Național al Cancerului la Copil, proiect de anvergură națională cu o mare importanță pentru lupta noastră continuă împotriva acestei maladii crâncene.

Circuitul Încrederii și al Speranței este un pilot pe care, dacă va funcționa bine în zona Constanței, îl vom extinde în celelalte spitale regionale. Între timp, mânați fiind de succesele de până acum, evaluăm alte oportunități în centre în care sunt tratați copii cu afecțiuni grave.

Totul crește, și, în același ritm, cresc și responsabilitățile noastre. Așa cum v-am învățat deja, avem nevoie de sprijin din partea voastră. Nu vorbim aici de donații și acte filantropice, deși ne sunt absolut necesare. Vorbim de nevoia de a vă simți aproape. De nevoia de a simți ca în afară de noi, sunt alții care consideră că ceea ce facem este important. Fără acest aport deosebit de important al oamenilor din jurul nostru, nu am putea continua. Toate proiectele noastre trec printr-o perioadă de test și numai atunci când ele sunt validate de cei din jurul nostru, devin realitate. Provocarea noastră în afară de a selecta oportunități este de a căuta și de a găsi acceptanța. În consecință, vă rugăm să ne dați feedback pentru anul care tocmai a început. Inputul vostru este foarte valoros. Între timp, raportarea financiară și bugetul de costuri definitivat ne fac să conștientizăm profesionalizarea de care este nevoie. Vom încerca însă să rămânem mici la nivel de execuție, la nivel de decizii concrete. Credem că acesta este singurul mod în care putem să rămânem neschimbați. Vă mulțumim încă o dată pentru tot și așteptăm să vă implicați alături de noi.

Dacă nu o facem noi, la cine ne putem aștepta să o facă?

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online