Luptăm sau fugim? Luptăm, desigur!

Încrederea, deschiderea și profesionalismul stau la baza relației medic-pacient. Iar atunci când pacientul este un copil e musai ca toate aceste premise să fie îndeplinite. Cunoaștem cu toții hibele sistemului nostru medical și cât de greu îi este unui medic tânăr român să decidă că merită să rămână în România. Mai mult decât atât, ce poate fi mai frustrant atunci când medicii își doresc să își diversifice expertiza, sunt acceptați la cursuri de prestigiu, dar nu au fondurile necesare?

Dr. Staicu-Anghel din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Constanța a urmat „Cursul de ecografie pentru diagnoză și managementul bolii în Displazia infantilă de șold” oferit de Doctors Academy din Marea Britanie. În România, incidența malformației luxante a șoldului este de 1 la 1.000 de nou-născuți.

Cu ajutorul donațiilor strânse în cadrul campaniei #lunainimilordeschise, desfășurate de Cora România, am decontat contravaloarea acestui curs care dezvăluie informații importante în diagnosticarea și tratarea micilor pacienți.

Mulțumim, Cora România. Lucrurile încep să se schimbe cu sprijinul vostru!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online