Marele Premiu al Galei Societatii Civile 2017 merge la Daruieste Aripi

Astazi, vrem sa impartasim cu voi, prietenii nostri, o parte din emotiile simtite in seara din 12 Iunie pe scena Teatrului National din Bucuresti, cand Daruieste Aripi, pe langa Premiul I la categoria Sanatate si Premiul pentru Originalitate, a primit si Marele Premiu al Galei Societatii Civile.

Subiectul premiilor a fost proiectul nostru deja functional: Centrul Medical de zi Focus, locul unde copiii din Constanta si imprejurimi, bolnavi de cancer, boli hematologice si reumatologice vin la tratament si monitorizare. Proiectul Daruieste Aripi a fost ales castigatorul din cele 166 de proiecte inscrise in competitia nationala.

Si pentru ca subiectul serii Galei Societatii Civile au fost multumirile vrem sa adresam si noi cateva multumiri speciale.

Multumim medicilor si asistentelor de la sectia de onco-hematologie si reumatologie pediatrica pentru profesionalismul si sprijinul lor. Multumim parintilor. Si copiilor, pentru ca ne primesc alaturi de ei, zilnic la Centrul Medical de zi Focus. Ei sunt adevaratii invingatori.

Pentru generozitatea sponsorilor nostri avem de asemenea multumiri. Fie ca vorbim de redirectionarea a 20% din impozitul pe profit sau cei 2% din impozitul pe venit – aceste donatii sunt  motorul faptelor noastre. Mulțumim, de asemenea, tuturor celor ce cred in Dăruiește Aripi și sprijină proiectele sale. 

Este extraordinar sa daruiesti aripi de speranta copiilor care isi traiesc fragmentat copilaria din cauza durerilor si luptelor pe care putini dintre noi le cunosc.  

De multe ori ignoram bucuriile simple pe care le traim zilnic. Ele sunt cele mai pretioase, iar zambetul unui copil bolnav valoreaza infinit de mult.

Va multumim voua tuturor, pentru ca, prin faptele voastre, contribuiti la aceste zambete!

Album foto Gala Societatii Civile 2017

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online