Modernizare Secție Pediatrie – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța

Suma: 47 588,20 lei
Perioada de implementare: iulie-septembrie 2018
Partener: Cora Romania

Asociatia Daruieste Aripi a achizitionat in anul 2018 echipamente medicale, mobilier si consumabile pentru Sectia Clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic de Boli Infectioase Constanta.

Acestea au constat in mobilier medical, purificator profesional de aer, aparate aerosoli, pulsoximetre, termometre, stative perfuzii, aspiratoare secreții nazale, încălzitoare biberoane, aparate aer condiționat, jaluzele opace saloane pacienți, pilote, perne, lenjerii, aparate microunde și consumabile.

Scopul proiectului de modernizare a fost eficientizarea actului medical si imbunatatirea conditiilor de tratament a copiilor si parintilor internati pe sectie.

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta are o capacitate de 56 de paturi in sectia de pediatrie, raporteaza saptamanal, in medie, peste 100 de patologii specifice iar in anul 2018 a internat pe sectia clinica copii 2602 pacienti.

Echipamentele achiziționate de Asociatia Daruieste Aripi contribuie semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de spitalizare și la confortul micilor pacienți – dr. Aura Gherghina, medic specialist în secția de boli infecțioase copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.