Dotarea Secției de pediatrie din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

Suma: 47 588,20 lei
Perioada de implementare: iulie-septembrie 2018
Partener: Cora Romania

Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat în anul 2018 echipamente medicale, mobilier și consumabile pentru Secția Clinică de Pediatrie a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Acestea au constat în mobilier medical, purificator profesional de aer, aparate aerosoli, pulsoximetre, termometre, stative perfuzii, aspiratoare secreții nazale, încălzitoare biberoane, aparate aer condiționat, jaluzele opace saloane pacienți, pilote, perne, lenjerii, aparate microunde și consumabile.

Scopul proiectului de modernizare a fost eficientizarea actului medical și îmbunătățirea condițiilor de tratament al copiilor și parinților internați pe secție.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța are o capacitate de 56 de paturi în secția de pediatrie, raportează săptămânal, în medie, peste 100 de patologii specifice iar în anul 2018 a internat pe secția clinică copii 2602 pacienți.

Echipamentele achiziționate de Asociația Dăruiește Aripi contribuie semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de spitalizare și la confortul micilor pacienți – dr. Aura Gherghina, medic specialist în secția de boli infecțioase copii.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online